Sari la conținut

Registru de casa in Excel

Ai si tu o afacere mai mica si ai nevoie de un model simplu pentru gestionarea intrarilor si iesirilor de numerar in Excel? Daca da, ai ajuns unde trebuie. Am ales sa automatizez pentru tine un fisier in Excel care sa genereze automat Registrul zilnic de casa si Registrul lunar de casa.

Mai jos poti gasi un demo despre modul in care sa il utilizezi. Daca te-am convins si vrei sa il incerci si tu, lasa-ne adresa ta de email si in schimb iti dam posibilitatea de a descarca fisierul, complet gratuit.

Si mai avem o veste pentru tine 🙂 Vrei sa actualizezi aplicatia dupa specificul business-ului tau? Sau vrei sa iti automatizam si alte fisiere, scrie-ne aici.

Registru de casa Excel

Download

Lasa-ne adresa de email pentru a descarca acest fisier. Atentie insa, foarte probabil sa primesti apoi pe email articole utile despre Excel si nu numai. In urma acestor email-uri este posibil sa ajungi sa iti doresti sa inveti si mai multe despre aceste instrumente. S-ar putea chiar sa iti si placa, eu doar iti zic. 🙂

Structura fisier

Am automatizat un proces cu ajutorul codului VBA care permite actualizarea Registrului de casa zilnic si Registrului de casa lunar, apasand un singur buton. Cu alte cuvinte, avem registrele gata la un click distanta.

Fisierul contine 3 sheet-uri din care trebuie sa completezi doar intr-unul.

EVIDENTA ZILNICA – l-am gandit usor de actualizat. Completati doar pe coloanele marcate cu galben si primul sold initial al lunii (celula K2), restul coloanelor se calculeaza automat. Nimic mai simplu, nu?

Dupa ce completezi toate intrarile si iesirile de numerar, poti merge in urmatoarele sheet-uri.

REGISTRU DE CASA ZILNIC – un sheet unde iti genereaza, asa cum ii spune si numele, raportul de tranzactii zilnice.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este zilnic.png

  • Pasul 1: Selectezi data pentru care vrei sa generezi raportul zilnic, ai buton „Selecteaza Data”;
  • Pasul 2: Apesi butonul de „Actualizeaza registrul zilnic”;
  • Pasul 3: Daca vrei sa si printezi, actionezi butonul „Printare registru de casa zilnic„;

REGISTRU DE CASA LUNAR – aici generezi rapoartele lunare cu toate trazactiile de numerar din luna selectata:

  • Pasul 1: Selectezi luna pentru care vrei sa generezi raportul zilnic prin activarea butonului „Selectie luna” si apoi mergi in celula I3 (cea marcata cu rosu) sa si alegi luna;
  • Pasul 2: Apesi butonul de „Actualizeaza registrul lunar”;
  • Pasul 3: Daca vrei sa si printezi, actionezi butonul „Printare registru de casa lunar”;

Ce am folosit in fisier

Ca sa pot aduce acest fisier in aceasta forma automatizata, am folosit mai multe optiuni din Excel. Mai jos am enumerat o parte din ele. Daca ti-am starnit interesul si vrei sa le inveti ca sa le aplici si tu in munca ta zilnica, iti las si link-urile de unde le poti invata gratuit.

Vrei sa inveti Excel?

Poate in felul asta nu mai pierzi timp cautand modele de Excel-uri pe Google, ti le faci singur(a) dupa cum ai nevoie. Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este da, am 3 cursuri pentru tine:

.


Ai o intrebare?

O poti adauga in sectiunea de forum a site-ului.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *