Sari la conținut

Suport

Prin cursurile online, cursurile in clasa si webinariile pe care le organizam incercam sa te ajutam sa folosesti cat mai eficient aplicatii cum ar fi Excel sau Power BI. Sunt insa situatii in care nu ai nevoie doar de resurse, ai nevoie de cineva care sa iti dea o mana de ajutor.

Putem sa te ajutam si cu asta, vezi mai jos.

consultanta

Consultanta Excel

Credem ca munca pe care ar trebui sa o faci pentru un raport in Excel ar trebui sa se rezume la click dreapta refresh. Cand vine vorba despre rapoarte recurente, am vazut cat de mult putem scurta timpul de lucru folosind elemente mai avansate cum ar fi Power Query, Power Pivot sau VBA.

Consultanta Power Apps

Sunt situatii in care ai vrea ca anumite procese sa le muti de pe hartie sau din Excel in ceva mai sigur, cum ar fi o aplicatie. E insa posibil ca sa nu gasesti o aplicatie care sa se adapteze suficient de mult pe ceea ce ai tu nevoie.

Folosind platforma Power Apps (dezvoltare low code) putem sa iti dezvoltam aplicatii care sa se plieze exact pe nevoile tale.

Consultanta Power BI / Google Data Studio

Rapoartele in Excel ne pot duce pana la un anumit punct. Daca vrem mai multa automatizare, interactivitate cu datele sau pur si simplu un design mai bun, ajungem la Power BI.

O alternativa in raportare la Power BI este Google Data Studio, o unealta interesanta daca compania din care faci parte lucreaza cu Google Workspace.

Consultanta Power Automate

Sper ca esti de acord cu noi ca munca repetitiva trebuie sa fie automatizata. Power Automate te poate ajuta la asta, chiar sa apese pe butoane in aplicatii mai vechi pe care inca le folosesti.

Contacteaza-ne

Ai un proiect pentru noi? Contacteaza-ne si hai sa vedem daca te putem ajuta.