Sari la conținut

Curs online Office 365 (gratuit)

Atunci cand ne gandim la Office, cel mai probabil aplicatiile care ne vin in minte sunt: Word, Excel si PowerPoint. Avem insa acolo multe altele, care ne pot ajuta sa lucram mai eficient, SharePoint, Power Apps si Power Automate sunt doar cateva dintre ele. In acest curs online gratuit despre Office mi-am propus sa te ajut sa le descoperi.

Il poti gasi sub forma unui playlist pe YouTube, sau il poti urmari direct aici.


Curs online Office 365

1. Introducere in Office

Pe langa Word, Excel si PowerPoint, avem in contul de Office multe altele care pot fi foarte utile. SharePoint, Power Apps, Power Automate, Forms, Yammer sunt doar unele dintre ele. In acest curs online despre Office vreau sa te ajut sa le descoperi.


2. Introducere in Office Forms

De multe ori avem nevoie sa colectam informatii de la alte persoane. Daca si tu te-ai saturat sa colectezi raspunsuri din 73 de reply-uri la email, ar fi o idee mai buna sa folosesti formulare online. Daca tot suntem in secolul 21. Hai sa vedem cum se comporta MS Forms.


3. Introducere in Teams

Teams vrea sa fie maioneza care leaga toate lucrurile din contul nostru de Office. Da, ne permite sa trimitem mesaje sa avem sedinte si sa editam fisiere, e insa mai mult decat atat, e un hub pentru informatiile pe care le avem imprastiate peste tot.


4. Introducere in Power Automate

Power Automate este una dintre aplicatiile din contul tau de Office (de care e foarte posibil sa nu fi stiut pana acum). Te poate ajuta sa faci aplicatiile sa “vorbeasca” intre ele si in acest fel sa lucrezi mai eficient.


5. Introducere in Power Apps

Vezi in acest video cum am dezvoltat o aplicatie mobila super simpla in 15 minute folosind Power Apps, SharePoint si Power Automate (Flow). Power Apps e o platforma de dezvoltare “low code” care te poate ajuta sa dezvolti aplicatii punctuale care sa ajute la eficienta proceselor de business.


6. Introducere in Power BI

In acest video incercam sa facem o introducere in Power BI, o aplicatie care te poate ajuta sa creezi cele mai complexe rapoarte pe care le ai in minte.


7. Introducere in SharePoint si Liste

Daca te-ai intrebat pana acum ce este SharePoint si la ce e util, aici vei gasi un raspuns. Aplicatia asta e foarte utila desi nu pare, ne poate ajuta sa colaboram pe fisiere in timp real, dar si sa creem liste de elemente, un fel de Excel-uri la care putem adauga un atasament la un rand.


8. Introducere in Microsoft To Do si Planner

In acest video ne uitam la Microsoft Lists si Planner. Vrem sa vedem in mare ce gasi acolo, dar si care e diferenta dintre cele 2, cand are sens sa folosesc To Do si cand sa folosim planner.


9. Introducere in Yammer

Da, Yammer e un fel de Facebook pe care il gasesti in contul tau de Office. Poti “share-ui” acolo tot felul de lucruri, inclusiv poze cu pisici (am testat). Totul se invarte in Yammer in jurul comunitatilor (un fel de Facebook Groups).


10. Introducere in Stream

Ai nevoie ca un video pe care il ai sa ajunga si la restul colegilor? Da, il poti incarca pe YouTube, insa nu vei vrea sa faci asta pentru destul de multe video-uri, ar fi fain daca ai avea un fel de YouTube privat in companie.


100% gratuit

Toate lectiile de mai sus sunt publicate pe YouTube, 100% gratuite, fara sa trebuiasca sa vizitezi o pagina de plata.

Introducere vs cursuri online

Video-urile de mai sus au ca scop sa te ajute sa intelegi in mare care e scopul unei aplicatii. Nu ne-am propus sa te invatam Power Apps intr-un video de 5-10 minute, nu am prea avea cum. Daca insa una din temele de mai sus ti-a atras atentia si ai vrea sa mergi mai in profunzime, vezi lista de cursuri online pe care o avem la dispozitie.

Un mic bonus la cursurile online de mai sus e ca nu mai trebuie sa fii intrerupt de reclame la fiecare 5 minute.

Curs office in clasa

Vrei sa organizam un curs in compania ta pe oricare dintre temele de mai sus?

Ne-am bucura sa te ajutam, organizam cursuri in clasa oriunde in Transilvania si Bucuresti. Ajungem mai greu in sudul si estul tarii din motive ce tin de transport.

Acolo unde nu e nevoie de deplasare, si putem livra online, nu avem restrictii ce tin de locatie.

Lasa-ne un mesaj si revenim noi catre tine cu o oferta, sau mai multe intrebari.

Office 365

Pentru a putea folosi aplicatiile de mai sus ai nevoie de un cont de Office 365, sau chiar mai multe. 🙂

Abonamentul de Office poti sa ti-l faci fie direct pe site-ul Microsoft, fie printr-un reseller ca si onLearn. Daca alegi sa colaborezi cu noi, in functie de numarul de conturi, putem pune la bataie si cateva cursuri online gratuite la pachet. Evident ca vei avea acelasi cost ca si cel de pe site-ul Microsoft.

Lasa-ne un mesaj daca te intereseaza sa te ajutam si cu acest aspect.