6gbi025sqnqsmwuiw1up

Curs Online Power Apps

Dezvolta propriile aplicatii de business

   Vezi promo

Cel mai probabil in compania in care lucrezi folositi Excel sau Google Sheets, unelte foarte utile de altfel. Sunt insa cazuri in care tabelele nu iti sunt suficiente, in unele procese ai avea nevoie de mini-aplicatii. Cel mai probabil ca ai vrea sa fie customizate pe nevoile tale, usor de folosit dar si de modificat.

Da-mi voie sa iti fac cunostinta cu Power Apps, o platforma "low code" de la Microsoft care te poate ajuta sa iti dezvolti singur(a) aplicatiile de care ai nevoie in compania ta.

Nu, nu e nevoie sa fii programator, e pentru "muritori de rand", tocmai asta e ideea cu aplicatiile "low code". Poti face destul de multe lucruri fara sa iti prinzi urechiile in linii de cod.

Acest curs te va ajuta sa incepi cu Power Apps, de la baza de date, la interfata dar si fluxuri logice.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc, si din 2013 ii ajut pe altii sa foloseasca mai eficient aplicatii de productivitate pe care le cunosti cum ar fi Excel, Word si Power Point, dar si unele mai putin cunoscute cum ar fi Power BI, Power Apps sau Airtable. Fac asta atat in sala de curs, cat si online.

Ma gasesti pe excelninja.ro dar si pe blogul onlearn.ro.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Ai acces pe termen nelimitat, il vei putea urmari oricand, ori de cate ori.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu imi fac mari griji.
Cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa ne scrii pe [email protected]

Incepe acum