Blank - Excel pentru incepatori

Daca vrei sa inveti Excel, incepe de aici

   Vezi promo

Excel, ai mai auzit pana acum cuvantul asta, parca e ceva aplicatie din suita MS Office. Cei din jurul tau iti tot spun cat e de util si cate lucruri interesante poate sa faca, insa pare ceva foarte complicat. Multe butoane pe acolo, formule, clar trebuie sa fii ceva om de stiinta ca sa o folosesti.

Nu te contrazic legat de importanta, dar Excel-ul nu e doar pentru genii, e pentru oricine lucreaza cu date si informatie, adica o buna parte dintre noi.

E adevarat ca nu e usor sa inveti de la 0, sunt multe butoane si functii pe acolo, nici nu stii de unde sa incepi. De asta am creat Blank - Excel pentru incepatori, un curs online care te va invata ABC-urile pornind de la presupunerea ca nu stii absolut nimic.

Incepem de la intrebarea "Ce e Excel-ul" si apoi trecem prin cateva lucruri esentiale cum ar fi filtre, formatare sau formule si altele. In mai putin de o ora vei scapa de frica de Excel, si vei vrea si lucruri mai complicate, cum ar fi Pivot Table si VLOOKUP.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Radu, e plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si inca nimeni nu mi-a cerut asta …
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected]

Incepe acum