Curs Online Power BI

urmatorul nivel in raportare

   Vezi promo

Power BI este una din cele mai bune aplicatii de business analytics si te poate ajuta sa iti duci raportarea la urmatorul nivel.

Vei invata in acest curs cum sa te conectezi la surse de date, cum sa faci legaturi intr-o baza de date complexa, cum sa faci calcule si, evident cum sa pui totul in valoare prin elemente vizuale care aduc claritate.

Vezi promo pentru mai multe detalii, ca sa iti faci o idee despre stilul de predare, poti vedea mai jos gratuit cateva lectii demo.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Vei avea acces la acest curs cat timp va exista aceasta platforma. Daca la un moment dat vom inchide, vei putea descarca toate materialele.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Cam rare totusi cererile de retur pe acest site.
Cum pot plati acest curs?
Daca nu vrei / poti sa faci plata direct cu card-ul, poti plati si prin ordin de plata, PayPal sau Revolut, scrie-mi un email la [email protected]

Incepe acum