Curs Online Word - Elegant si Rapid

De la formatare la lucru cu stiluri si Mail Merge

   Vezi promo

Am creat acest curs cu urmatoarea idee in minte: care sunt cele mai relevante lucruri pe care ar trebui sa le stii despre Word care nu sunt suficient de intuitive si ar merita o explicatie. Nu o sa iti arat cum sa salvezi un fisier, dar nici nu o sa bantuim prin cotloanele Word-ului ca sa cautam optiuni pe care nu le vei folosi niciodata.

Vei gasi aici tutoriale, documente exemplu dar si un loc in care vei putea pune intrebari. Totul fara reclame sau alte lucruri care sa iti distraga atentia.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Radu, e plin internetul de tutoriale despre Word, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Word, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si foarte putini au cerut un retur, nu imi fac mari griji.
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected]

Incepe acum