Curs Online Macro / VBA

urmatorul nivel in Excel

   Vezi promo

Tabele, Filtre, Pivot Table, VLOOKUP, SUMIF, Grafice. Da, stiu, toate astea sunt lucruri pe care le intelegi foarte bine.

Totusi stii si tu ca Excel-ul poate sa faca mai mult decat atat, asta daca reusesti sa treci la urmatorul nivel. Si, da urmatorul nivel, partea cu adevarat avansata este data de macro / VBA. Asta vei invata in acest curs.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Radu, e plin internetul de tutoriale despre Macro-uri / VBA, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti sa lucrezi cu Macro-uri, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si inca nimeni nu mi-a cerut asta.
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected]

Incepe acum