Sari la conținut

Registru clienti – Persoane Fizice si Persoane Juridice

Comercializezi produse si servicii catre persoane fizice sau juridice si nu ai idee cum sa iti creezi o baza de date in care sa iti gestionezi toti clientii? Vin eu cu o solutie, cei drept simpla, dar eficienta.

Am creat un program la care am adaugat un formular de introducere date. Ce face acest formular? Va ajuta sa va gestionati baza de date a clientilor dumneavoastra, reducand riscul de a introduce datele gresit. Tot ce trebuie sa faceti, este sa apasati butonul „Adaugare client” si sa completati spatiile libere.

Mai jos va las un „scurt” video sa vedeti asa pe stil „ardeleneste”, adica slow motion, ce face acest fisier 🙂

Inainte de a da play, mai vreau sa iti spun ca daca fisierul de mai jos nu indeplineste 100% cerintele tale, nu uita ca putem sa il automatizam pe stilul tau, tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii aici.

Registru clienti

Download

Lasa-ne adresa de email pentru a descarca acest fisier. Ce se poate intampla daca ne lasi adresa de mail? E posibil sa primesti noutati de la noi. O sa afli ce „descoperiri” am mai facut noi prin minunatul Excel si nu numai, iar cu timpul e posibil chiar sa iti placa 🙂

Structura fisier

Am automatizat un proces cu ajutorul codului VBA care permite activarea formularului, apasand un singur buton. Fisierul contine 2 sheet-uri, unul pentru evidenta persoanelor fizice si unul pt evidenta persoanelor juridice.

Registru clienti persoane fizice

Registru clienti persoane juridice

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este PJ.png

Ce am folosit in fisier

Ca sa pot aduce acest fisier in aceasta forma automatizata, am folosit mai multe optiuni din Excel. Mai jos am enumerat o parte din ele. Daca ti-am starnit interesul si vrei sa le inveti ca sa le aplici si tu in munca ta zilnica, iti las si link-urile de unde le poti invata gratuit.

Vrei sa inveti Excel?

Poate in felul asta nu mai pierzi timp cautand modele de Excel-uri pe Google, ti le faci singur(a) dupa cum ai nevoie. Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este da, am 3 cursuri pentru tine:

.


Ai o intrebare?

O poti adauga in sectiunea de forum a site-ului.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *