Sari la conținut

Cursuri Excel

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cel mai probabil intelegi utilitatea MS Excel in munca noastra a tuturor de zi cu zi.

Uite cum vedem noi cursurile pe acest subiect: nu e despre Excel, este despre timp. Vrem sa te ajutam pe tine si colegii tai sa lucrati mai eficient in Excel, sa faceti multe lucruri mai repede, dar si sa intelegeti facilitatile mai avansate pe care ni le ofera.

Cursuri Excel in clasa

Te putem ajuta sa folosesti MS Excel in mai multe moduri. Atat prin cursuri online, cat si prin cursuri in clasa. Pe aceasta pagina vei gasi detalii despre cursurile noastre despre Excel in clasa pe care le organizam in cadrul companiilor cu care lucram.

Proces de invatare

Un curs despre Excel punctual are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

  1. Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
  2. Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
  3. Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
  4. Sesiuni de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
  5. Informatii constante: participantii se pot abona lista noastra de email pentru a primi informatii noi despre Excel si nu numai

Module

De cele mai multe ori cursurile pe care le organizam sunt adaptate pe nevoile clientului. Ca si un punct de inceput al unei discutii insa, vezi mai jos ce intelegem noi prin Excel basic, intermediar sau avansat.

NivelDescriere
Excel BasicAcest modul este pentru persoanele care fie nu au folosit deloc MS Excel, fie au o experienta de utilizare foarte limitata sau capacitati tehnice reduse. In acest nivel vorbim despre:
– Introducere in Excel
– Introducerea datelor in Excel
– Formatare in Excel
– Filtrare si sortare
– Functii si formule de baza
Excel IntermediarAcest modul este probabil pentru majoritatea utilizatorilor si acopera lucrurile pe care ar trebui sa le stie o persoana care lucreaza frecvent in Excel. Mai exact:
– Formatare / formatare conditionata in Excel
– Filtrare si sortare in Excel
– Tabele in Excel
– Data tools: text to columns, flash fill, data validation
– Pivot Table in Excel
– Grafice
– Functii in Excel: SUM, IF, VLOOKUP / XLOOKUP
Excel AvansatAcest modul este pentru persoanele care au un nivel ridicat in utilizarea MS Excel si vor sa exploreze partea de automatizare a rapoartelor. Aici discutam despre:
– Functii compuse in Excel
– Power Query in Excel
– Pivot si Power Pivot in Excel
– Macro / VBA in Excel

Vrei sa iti instruiesti colegii? Hai sa discutam mai multe detalii, sa vedem cum te putem ajuta.

Suport de curs

Una din primele intrebari pe care le primim la inceputul unui curs este daca oferim suport de curs. Raspunsul nostru este evident da, chiar mai mult decat puteti duce. 🙂

  • Pe platforma noastra de cursuri online sunt programe pentru fiecare nivel. Toti participantii la cursurile noastre in clasa au acces gratuit la aceste cursuri online in functie de nevoi.
  • Pe langa asta, pe onLearn.ro sunt peste 250 de articole despre Excel, Power BI, Word dar si alte teme conexe.
  • Pe langa acestea, in comunitatea onLearn oferim si suport si raspunsuri la intrebari

Experienta

Livram cursuri despre Excel inca din 2013. De atunci si pana acum am lucrat cu peste 5000 de participanti din toata Romania. Mai jos o lista dintre clientii nostri.

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti. Inca asteptam teleportarea sau o autostrada inspre Moldova pentru a livra cursuri si acolo.

Te putem ajuta?

Am taiat peste ? din titlul de mai sus pentru ca noi credem ca te putem ajuta daca vine vorba despre un curs de Excel. Experienta noastra ne-a dat si unele superputeri telepatice care ne permit sa intuim de ce au nevoie colegii tai pentru a fi mai eficienti fara sa fie nevoie sa ne spuna asta. 🙂

Ne-am antrenat aceste puteri telepatice atat in sala de curs unde am raspuns la multe intrebari cat si aici pe onLearn.ro unde am raspuns la si mai multe intrebari.