Sari la conținut

Selecteaza celulele vizibile in Excel

Daca ai vrut la un moment dat sa copiezi cateva randuri dintr-un tabel filtrat, probabil ca ai observat ca Excel-ul e generos si atunci cand dai paste, iti da si randurile de care nu ai nevoie.

Selecteaza celule vizibile Excel

Ce, stai, cum?

Daca voi copia tabelul de mai jos, voi constata ca atunci cand dau paste, Excel-ul imi va da toate cele 15 randuri din tabel si nu randul 2 si 15 cum as vrea eu.

Copiaza celule vizibile excel

Daca te intrebi ce informatii contine tabelul de mai sus, raspunsul meu este: „Da”. 🙂

Selecteaza celulele vizibile in Excel

Bun, acum ca am inteles care e „buba” hai sa vedem cum putem selecta doar celulele vizibile, vezi video-ul de mai jos.

Daca vrei sa ma ajuti sa imi creasca ego-ul vezi mai multe video-uri de acest fel, urmareste-ma si pe YouTube.

Radu, eu nu vreau sa dau play, doarme copilul si vocea ta cam il sperie

As rezuma acest video intr-un singur cuvant din 2 litere: F5. Spor!

.


Ai o intrebare?

O poti adauga in sectiunea de forum a site-ului.

6 comentarii la „Selecteaza celulele vizibile in Excel”

 1. Salut Radu!

  Am o problema legat de „paste special”. Am un tabel completat cu diferite date numerice precum si formule care leaga acele date.
  Mai jos am acelasi tabel blank si vreau sa ii dau paste special-formulas, astfel incat in tabelul 2 sa se copieze doar formulele descrise in tabelul 1. Din pacate imi copiaza si datele completate, nu doar formulele.
  Cum rezolv?

  Multumesc.

   1. Tabelul 1 are 3 coloane. In coloana 1 si 2 sunt date populate, coloana 3 e cu formula de calcul intre coloana 1 si 2.
    Tabelul 2 e la fel ca tabelul 1 doar ca in coloana 3 nu am formule si vreau sa le copiez din tabelul 1. Cand dau paste formula, imi pune formula dar imi pune si datele din tabelul 1.

    Nu ma intreba de ce nu copiez doar coloana unde am formule ca e mai greu de explicat, speta de mai sus e simplificata.

 2. Salut. Te felicit pentru toate tutorialele care le faci. Îmi sunt de mare ajutor. Revenind la articolul de mai sus: variantă pentru a face PASTE doar la celulele vizibile există? Ex: Am două tabele, iar în unul îi dau filtrare după o anumită selecție. Copiez din celălalt tabel ce mă interesează și vreau să-mi lipească doar în celulele vizibile informația copiată nu și în cele care nu sunt selectate în filtrare. Stimă pentru tot ce faci!

  1. Catalin, ai incercat sa folosesti VLOOKUP in locul copierii? Apar probleme cand faci paste intr-un tabel filtrat. O sa tratez mai pe larg asta in articole viitoare.

Comentariile sunt închise.