Sari la conținut

Grafic in forma de harta a Romaniei


In cele 96 de articole pe care le-am scris pana acum pe acest blog v-am dat multe solutii si am scris tutoriale. De data asta schimb putin partitura, vin cu o provocare la voi, una legata de grafice, nu foarte usoara.

Am nevoie de cativa ninja in Excel care se pricep la grafice care sa ma ajute sa facem un grafic aproximativ ca si cel de mai jos, un grafic in forma patriei noastre dragi.

Grafic in forma de harta a Romaniei

Probabil nu e prima data cand vezi acest grafic, reprezinta rezultatele la votul de duminica din turul 2, l-ai vazut pe gandul.info.

* nu facem politica aici, facem grafice

Recompensa

Fiecare dintre voi care imi trimiteti o solutie veti primi gratuit de la mine ultimul eBook pe care l-am lansat: Arsenal de ExcelNinja. Mai mult decat atat, primesti din partea mea distinctia de ninja in grafice.

Trimite-mi solutia ta

Arata-mi cat de priceput esti, trimite-mi solutia ta pe email la excelninja.ro [at] gmail.com. Toate solutiile pe care le primesc le voi publica mai jos in acest articol.

In speranta ca acest articol nu se va termina aici, astept solutiile voastre. Mai jos vedeti graficele pe care le-am primit pe email.

Harta interactiva a Romaniei – Sterica

Grafic harta Romaniei 2Descarca aici


.

10 comentarii la „Grafic in forma de harta a Romaniei”

 1. foarte enervant ca sa navighez la tine pe site, de cate ori vreau sa citesc postarile trebuie sa-mi dezactivez adblock, apoi sa revin pe site sa dau reload, te comporti exact ca un cersetor, foarte urat din partea ta.

   1. 1. Hai sa fim seriosi, din reclamele afisate de adsense nu castigi aproape nimic.
    2. Daca vrei sa faci ceva, fa-o din placere.
    3. Daca vrei sa dai ceva pe gratis, da-l, daca nu, atunci cere bani, nu te astepta ca reclamele afisate sa-ti aduca venit suplimentar.
    4. Nu imi convine ceva, nu intru, ai dreptate, asa se pierd vizitatorii, dupa o vreme fiind deranjati de anumite lucruri de pe site, pleaca si nu se mai intorc.

  1. Tudor, vreau doar sa iti spun ca am rezolvat problema cu Adblock, era o problema cu codul unui banner. Mesajul tau, desi formulat foarte nefericit din moment ce articolele pe care le pun aici le poti vedea in mod gratuit, m-a ajutat sa rezolv o problema si pentru asta iti multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *