Sari la conținut

Monitorizare consum apa calda si apa rece

  • Excel

In urma cu vreo 2 zile am vazut un afis foarte important la parterul blocului, opera de arta. Era un afis realizat intr-un stil auster cu tuse putenice de negru si gri, de o simetrie greu de egalat.

Consum apa

Ati ghicit, este vorba despre opera de arta unde apare intretinerea 🙂

Cum una dintre reactiile mele a fost: cum? cat? nu se poate? cand am consumat eu X metri cubi de apa? am zis ca ar fi cazul sa tinem evidenta consumului la apa.

Si ia ghiciti ce am facut … suspans maxim … am facut un Excel, pam pam. Cum imi place sa cred ca sunt relativ altruist, desi sunt singur la parinti, am zis ca ar fi ok sa il postez si aici.

Nu de alta dar poate mai e si altcineva care vrea, fie sa inceapa sa monitorizeze consumul de apa, fie sa treaca de la caietul cu patratele in secolul 21 la Excel.

Download

Aici gasiti documentul in cauza.

Rugaminte

Daca stii pe cineva care crezi ca ar beneficia de aceasta inovatie tehnologica la care am lucrat cateva zile si nopti (poate exagerez aici putin) te provoc sa ii trimiti un link la acest articol. Poti folosi chestia aia ciudata si colorata din partea stanga daca vrei.

.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de forum a site-ului, te asteptam acolo.

6 comentarii la „Monitorizare consum apa calda si apa rece”

  1. Pingback: Excel: Functii, formule, cursuri si tutoriale | webroll.ro

  2. As sugera o imbunatatire:) Un sheet al doilea care sa preia automat datele din primul sheet – sa il poti printa rapid si trimite la administratie (nr apartament etc..). Toata munca pe care trebuie sa o faci este sa introduci datele de pe contor si sa printezi al doilea sheet (sau poate o mini actualizare de formula in acest sheet).
    Oricum, foarte interesant site-ul. Felicitari.

  3. Pingback: Optiuni de listare in Excel | Excel Ninja

Comentariile sunt închise.