Sari la conținut

Functii in Excel – eBook

  • Excel

In Iunie am pus pe acest site un eBook cu titlul: Ninja in Excel, centura alba. Cum peste 400 de persoane au descarcat acest document si a fost cel mai share-uit articol eu zic ca nu a fost esec total 🙂 .

Functii in Excel 0

De ceva vreme ma gandesc la un al doinea eBook, de data asta unul in care vorbesc despre functii si formule. Formulele nu sunt la fel de sexy ca si Pivot Table-urile sau graficele, totusi daca stim sa le folosim vom putea face lucruri destul de Ninja in Excel.

Work in progress

Acest eBook despre care vorbesc inca este un “santier in constructie”, nu am inca ceva finalizat. Am o idee generala ca si structura si o parte din continut.

Ce am pana acum

Structura pe care o am pana acum arata in felul urmator:

  • Functii aritmetice de baza, de genul SUM, AVERAGE, etc.
  • Functii logice: IF, AND, OR
  • Functii de gestionare a textului: LEFT, RIGHT, etc
  • Functii de tip lookup: VLOOKUP, HLOOKUP, INDEX, MATCH
  • Functii aritmetice conditionale: SUMIF, SUMIFS, etc.
  • Alte functii: IFERROR, ISODD, ISEVEN, etc.

Daca ai mai vazut si alte articole scrise de mine despre formule probabil ca ai observat ca le-am incadrat in exemple relevante. Asta ca sa nu ajung groaznic de plictisitor, e vorba totusi despre formule si nu despre cancan.

Am nevoie de ajutorul tau

Fiindca “santierul” este inca un lucru, am nevoie de ajutorul tau din moment ce oricum tu vei fi “beneficiarul”. Mai jos e un scurt chestionar pe care te rog sa iti iei cateva secunde sa il completezi, in acest fel ma ajuti sa iti ofer ceva relevant.

Daca te-am ajutat cu vreun articol scris de mine, sunt sigur ca imi poti da si tu o mana de ajutor.

.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de forum a site-ului, te asteptam acolo.

3 comentarii la „Functii in Excel – eBook”

  1. Salu Radu, si felicitari pentru primul ebook. Nici nu iti imaginezi cu cata nerbdare astept un al doilea. Sunt foarte incantat, ca prin tine si alaturi de tine, am descoperit functionalitatea excel-ului , de care habar nu aveam .

Comentariile sunt închise.