Sari la conținut

Afiseaza procentaje in loc de numere intr-un Pivot Table

  • Excel

Da, stiu tare lung e titlul acestui articol, aproape ca nu as mai scrie nimic altceva, dar totusi. Vreau sa iti arat in acest articol / video cum sa faci un pivot sa iti arate procentaje, ca si in imaginea de mai jos.

Ce vrem sa facem?

In general voi vedea intr-un pivot numere si nu procente dintr-un intreg. Tabelul pe care am lucrat eu era un raport de vanzari pe produse. Eu am vrut ca, in loc sa imi arate cat am vandut pe fiecare produs, sa imi arate procentajul din totalul vanzarilor.

Nu-i asa ca sunt foarte creativ la denumirea produselor? 🙂

Procente in loc de numere

Vezi cum am procedat in acest video.

Radu, ce e ala un Pivot Table?

Imi dau seama ca daca nu intelegi cum functioneaza un Pivot Table, acest articol nu prea va avea sens pentru tine. Citeste acest articol si apoi vino inapoi aici.

Prea scurt?

Daca simti cumva ca acest video e prea scurt iti recomand sa il urmaresti de 2 ori, in felul acesta vei petrece cu 100% mai mult timp pe site-ul meu. 🙂

Stii ca in cursul meu online ai peste 6 ore de continut video despre Excel? #numazic 🙂

„Smecherii” cu Pivot Table

Spune-mi in sectiunea de comentarii daca stii vreo „smecherie” cu Pivot Table despre care as putea sa public un articol.

.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de comunitate a site-ului, te asteptam acolo.