Sari la conținut

Webinar Introducere in Power Automate

6 Aprilie 2022, 19:00

Daca in ultimele webinarii am abordat teme despre care poate ai mai auzit, de data asta alegem ceva ce e posibil sa fie nou pentru tine. In 6 Aprilie vorbim despre Power Automate, o aplicatie din suita Office care poate sa te ajute sa, (ai ghicit) automatizezi lucruri repetitive.

Ce e Power Automate?

Aici as putea sa scriu multe lucruri, dar am zis ca ar fi cel mai bine sa vezi cum arata un flux care trimite email-uri personalizate catre o lista de persoane dintr-un fisier Excel. 


Continut

Am gandit continutul pornind de la ideea ca desi poate nu ai mai auzit de Power Automate iti place automatizarea si nu te dai inapoi cand vine vremea sa inveti lucruri noi. Vorbim mai exact despre:

  • Ce e Power Automate
  • Un flux simplu – salvare atasamente
  • Fluxuri de notificare
  • Fluxuri de aprobare
  • Power Automate Desktop

Pentru cine este acest webinar

Mentionez inca de la inceput ca acest webinar nu este pentru developeri / programatori. E pentru oricine cauta sa automatizeze task-uri repetitive. Trainer: Radu Popa

Te salut, numele meu este Radu Popa si sunt creatorul majoritatii cursurilor de pe onLearn.

Lucrez in training din 2013, pana acum am avut sansa sa lucrez cu peste 3000 de persoane in cadrul cursurilor in clasa pe care le-am livrat din peste 100 de companii din Romania.

Am creat sute de tutoriale video, multe dintre ele le poti gasi direct aici pe site, dar si pe excelninja.ro.


Curs Power Automate

Daca vrei sa intelegi mai bine ce poate sa Power Automate, nu trebuie sa astepti pana la webinar, poti incepe inca de azi cursul de Power Automate.