Sari la conținut

Webinar: functii de cautare in Excel

16 Martie 2022, 19:00


La mijloc de martie, in 16 mai exact, te invit la un webinar gratuit despre functii de cautare in Excel. Vorbim despre VLOOKUP, INDEX + MATCH, dar si alte functii mai noi care au aparut in ultimii ani. Vezi sub video un formular de inscriere daca tema pare una interesanta.


Continut

Ca si in restul webinariilor, intr-o ora voi incerca sa iti dau cat mai multe informatii utile si relevante. Uite ce am in plan de data aceasta:

  • Functia VLOOKUP
  • VLOOKUP la stanga (INDEX + MATCH, XLOOKUP)
  • Functia FILTER
  • Cautari cu mai multe conditii (FILTER, SUMIFS)

Pentru cine este acest webinar

Acest webinar este pentru oricine are cat de cat o baza in ceea ce inseamna functii si formule in Excel. Mai concret, daca stii sa faci o suma si o medie si vrei sa inveti cateva functii noi, ai nimerit bine. 

Are sens sa participi si daca stii sa folosesti functii de genul VLOOKUP si vrei sa vezi cum poti sa faci cautari mai complexe, sau pur si simplu vrei sa vezi ce mai e nou in Excel. Trainer: Radu Popa

Te salut, numele meu este Radu Popa si sunt creatorul majoritatii cursurilor de pe onLearn.

Lucrez in training din 2013, pana acum am avut sansa sa lucrez cu peste 3000 de persoane in cadrul cursurilor in clasa pe care le-am livrat din peste 100 de companii din Romania.

Am creat sute de tutoriale video, multe dintre ele le poti gasi direct aici pe site, dar si pe excelninja.ro.


Curs Excel Online

Functiile de cautare sunt doar o parte din ceea ce stie sa faca Excel-ul. Daca vrei sa vezi si restul, vezi acest curs Excel de nivel intermediar