Sari la conținut

Tranzitia Morph in PowerPoint

Daca nu ai mai folosit tranzitia Morph in PowerPoint, musai sa urmaresti video-ul de mai jos. E greu de explicat in cuvinte, trebuie sa vezi tu cu ochii tai. Pe langa asta, eu oricum ma exprim mai greu in epitete si metafore. 

Tranzitia Morph in PowerPoint

Cursuri online

Am reusit performanta ca intr-un singur video sa promovez chiar 2 cursuri online, sa stii ca nu e usor. Las aici si 2 link-uri, in cazul in care vrei sa afli mai multe:

Cum functioneaza Morph?

Ca sa vedem cum functioneza Morph, pornesc de la urmatoarea nevoie: vreau sa fac bulina albastra sa se plimbe de la stanga la dreapta pe slide.

Da, stiu, multa creativitate pe aici, sa stii ca am facut lucruri mai interesante in video.

Tot ce trebuie sa fac e sa fac o copie la acest slide si in slide-ul duplicat sa mut cercul in dreapta. Vezi aici o poza. 

La slide-ul al 2-lea voi seta ca si tranzitie Morph. Rezultatul va fi urmatorul:

Inainte sa iti urez spor la Morph-uit PowerPoint-uri, m-am gandit ca nu ar fi rau sa iti spun ca e o facilitate pe care o avem disponibila din PowerPoint 2016 incolo. Iar fac promovare gratuita la soft-urile Microsoft. 🙂
.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de forum a site-ului, te asteptam acolo.