onLearn Business


Vrei sa le oferi angajatilor tai sansa urmeze cursurile online publicate pe onLearn.ro?

Ne-am bucura sa te ajutam la asta, o poti prin achizitie individuala, abonament la nivel de companie dar si prin transfer de cursuri pe platforma voastra de eLearning.

Achizitie individuala

Daca ai un angajat care are nevoie de un curs despre Excel, probabil ca cel mai simplu lucru pe care il poti face e sa ii cumperi unul din cursurile noastre despre acest subiect. In cazul in care ai in minte un pachet de cursuri sau mai multe persoane, contacteaza-ne, cu siguranta poti beneficia si de un discount.

Abonament la nivel de companie

Daca ai vrea ca mai multe persoane din companie sa aiba acces la oricare dintre cursurile pe care le avem, atunci iti recomandam abonamentul la nivel de companie. Cu un abonament platit anual sau lunar veti putea accesa toate cursurile, inclusiv cele care vor fi publicate in viitor. Vezi mai jos lista de preturi:

  • Small business (1-10 utilizatori): 99 Lei / luna - 990 Lei / an
  • Mid size (11-50 utilizatori): 199 Lei / luna - 1990 Lei / an
  • Enterprise (50+ utilizatori): 499 Lei / luna - 4990 Lei / an

* preturile de mai sus nu includ TVA

Transfer curs pe platforma interna

Poate compania ta are o platforma de eLearning si ai vrea sa aduci acolo continut de pe onLearn.ro. Putem sa te ajutam si cu asta, evident ca nu vom pune preturi aici pe site, dar ne poti cere o oferta.

Despre noi

"Software training" este ceea ce facem, ca sa fim mai precisi, te ajutam sa lucrezi mai eficient cu aplicatiile pe care le folosesti zilnic, Office365, Google Workspace dar nu numai.

Facem asta prin cursurile online pe care le avem disponibile, prin tutoriale gratuite, cursuri in clasa, consultanta sau programe de eLearning particularizate.

Ai un proiect interesant pentru noi? Spune-ne mai multe.