Ninja in Excel

Curs online Excel avansat

   Vezi promo

Hai sa vorbim despre ideea de "Ninja in Excel". Cred ca stii la ce ma refer, e acea persoana la care apelezi atunci cand un raport da cu virgula si, care in cateva minute rezolva ceea ce tu incercai sa faci de cateva ore. E bine sa ai un "Ninja in Excel" prin preajma, e insa si mai bine ca acea persoana sa fii tu.

Tin cursuri despre Excel inca din 2013, tot cam de atunci scriu si pe excelninja.ro. A durat putin, dar intr-un final m-am simtit pregatit sa inregistrez un curs de nivel avansat. Contine 4 elemente pe care le vad eu relevante intr-un curs de acest fel:

  1. Functii si formule
  2. Power Query
  3. Power Pivot
  4. Macro / VBA

4 lucruri care te pot ajuta sa reduci semnificativ timpul de care ai nevoie pentru rapoartele tale.

Curs online Excel avansat

Acesta este un curs de nivel avansat. E pentru oricine intelege deja concepte de nivel intermediar cum ar fi Pivot Table, respectiv VLOOKUP. Nu este un curs pentru incepatori.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Daca alegi sa cumperi acest curs individual, il poti accesa pe termen nelimitat. Daca il iei prin abonamentul onLearn full access, vei avea acces la curs cat timp abonamentul este activ.
Pot primi factura pentru plata?
Sigur ca da, fiecare curs este facturat, daca ai nevoie de factura, trebuie doar sa ne scrii pe [email protected]
Ce variante de plata alternative am?
Daca vrei sa faci plata prin transfer bancar, vezi datele firmei aici: Learnvest SRL, RO16INGB0000999903861320. Daca preferi PayPal, poti folosi urmatoarea adresa: [email protected]

Incepe acum