MS Excel Extended

Tot ce trebuie sa stii despre Excel

   Vezi promo

Din punctul meu de vedere, cursul este foarte bine structurat, cu explicatii clare, placut interactiv si util. Multumesc pentru abordarea integrala a fiecarui aspect in parte si pentru axarea pe aplicabilitatea practica atat de necesara (si) intr-un mediu corporatist. - Alexandra C.


Daca vrei sa inveti Excel-ul intr-un mod structurat, in ritmul tau, ai ajuns in cel mai potrivit loc, da-mi voie sa iti spun cateva lucruri despre MS Excel Extended.

Peste 6 ore de continut video

Inspre deosebire de Ghid Practic de Supravietuire (un alt curs de al meu in care m-am concentrat pe durata redusa) in acest curs am incercat sa adun toate lucrurile de care ai nevoie in utilizarea Excel-ului. Dupa cum probabil poti vedea si mai jos, lista de sesiuni e una bogata si te duce de la tabele si filtre in Excel pana la functii complexe de genul INDEX si MATCH.

Mai mult decat cateva video-uri

Desi acesta este un curs online, nu as vrea sa il privesti doar ca si pe o colectie de video-uri. Implicarea mea in acest curs nu s-a finalizat atunci cand am dat upload la ultima sesiune. Ideea generala e ca nu vreau sa iti vand o colectie de video-uri ci vreau sa te ajut sa inveti Excel-ul.

In acest sens, pe langa video-uri vei gasi si fisiere de lucru, quizz-uri, chiar si posibilitatea de a pune intrebari.

Testeaza

Mai jos vei vedea sesiunile din curs. Dintre acestea, o parte le poti vizualiza gratuit, daca vrei sa vezi care e stilul de predare si abordarea mea.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Cuprins


  Introducere
Disponibil in Zile
Zile dupa inregistrare

Intrebari frecvente


Radu, e plin internetul de tutoriale despre Excel, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Excel, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Ce politica de retur ai?
Daca simti ca ai aruncat banii pe fereastra eu m-as bucura sa tii returnez. Totusi, avand in vedere ca am vandut multe alte produse de acest tip si inca nimeni nu mi-a cerut asta …
Radu, cum pot plati acest curs?
Plata o poti face prin card, paypal sau transfer bancar. Daca vrei sa faci plata prin paypal sau transfer, te rog sa imi scrii pe [email protected]

Incepe acum