Curs Online Google Sheets

De la Excel la Google Sheets

   Vezi promo

Google Sheets impreuna cu Google Workspace este o alternativa tot mai interesanta la MS Office. In acest curs online vom acoperi cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stii despre aceasta aplicatie.

Vei invata atat lucruri pe care poate le stiai face in MS Excel, dar si lucruri noi, care se regasesc doar in Google Sheets.

Click pe "vezi promo" ca sa vezi mai multe despre acest curs. De asemenea poti vedea mai jos cateva lectii gratuit.

Acces nelimitat

Dupa ce vei cumpara acest curs, il vei putea accesa oricand si de oricate ori vrei, fara vreo limitare.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


E plin internetul de tutoriale, de ce sa platesc pentru acest curs?
De cele mai multe ori informatia pe care o gasesti gratuit online, tinde sa fie destul de imprastiata si fragmentata. Daca vrei sa inveti Google Sheets, cu ce incepi? Cursul iti ofera o abordare structurata care te ajuta sa economisesti timp, o resursa importanta in ziua de azi.
Care e politica de retur?
Daca acest curs nu e la nivelul asteptat de tine, poti face o cere de retur si iti vom returna banii. Mentionam ca aceasta cerere de retur trebuie sa fie facuta in maxim 30 zile calendaristice de la cumpararea cursului.
Exista metode alternative de plata?
Daca nu vrei sa platesti cu card-ul direct pe site, poti face plata si prin OP, te rugam sa ne scrii pe pagina de contact in acest sens.

Incepe acum