Curs online Google Data Studio

Hai sa facem numerele sa vorbeasca

Pret promo de lansare: acesta este cel mai nou curs de pe onlearn.ro, pana in 26 Septembrie il poti lua la pretul de 99 Lei, din 27 Septembrie, pretul va fi de 149 Lei.


Daca vrei sa inveti rapid sa folosesti Google Data Studio, ai ajuns in locul potrivit. In acest curs online, pe care il poti parcurge in ritmul tau, vei vedea cum sa te conectezi la surse de date, cum sa faci calcule si cum sa creezi elemente grafice. Toate lucrurile de care ai nevoie pentru a duce rapoartele tale la urmatorul nivel si a le transforma in dashboard-uri interactive.

Desi cursul este despre Data Studio, vei vedea aici si multe notiuni despre grafice si vizualizarea datelor in general pe care le poti aplica si in alte locuri, cum ar fi Google Sheets, Excel sau Power BI.

Vei gasi in acest curs:

  • Video-uri cu ajutorul carora livram continutul cursului. Fara reclame sau alte intreruperi inutile.
  • Fisiere de lucru
  • Mini-proiecte care te vor ajuta sa iti verifici intelegerea continutului
  • Suport direct in zona de comentarii a cursului

Google Data Studio e o unealta de analiza si vizualizare a datelor pe care o poti folosi gratuit, ai nevoie doar de un cont de Google. Afla mai multe aici.


Instructor


Radu Popa
Radu Popa

Radu Popa ma numesc si sunt pasionat de tehnologie. Din 2013 livrez cursuri tehnice (Excel, Project, PowerPoint, etc.) pentru companii din toata Romania. Am lucrat cu mii de persoane din companii din toate industriile in cursurile clasice pe care le-am organizat pana acum.

Imi place si zona online destul de mult, sunt foarte activ pe blog.onlearn.ro, excelninja.ro si radupopa.co.


Intrebari frecvente


Cat timp voi avea acces la acest curs?
Ca si pentru toate cursurile pe care le vei cumpara de la onlearn.ro, accesul este nelimitat. Il poti accesa ori de cate ori doresti cat timp doresti. Video-urile nu sunt descarcabile, din motive pe care credem ca le intuiesti.
Care e politica de retur?
Daca esti nemultumit(a) de acest curs, poti cere un retur in termen de 30 de zile calendaristice. Vezi mai multe detalii pe pagina despre politica de retur.
Exista metode alternative de plata?
Daca plata online cu card-ul nu functioneaza pentru tine, poti face si plata prin transfer bancar sau paypal. Scrie-ne pe [email protected] pentru mai multe detalii.
Pot primi factura pentru plata?
Da, cu siguranta, noi oricum facturam fiecare plata facuta pe site. Scrie-ne pe [email protected] si da-ne datele firmei.

Incepe acum