Sari la conținut

onLearn full access – 2 noutati

  • Diverse

In cazul in care nu stii ce inseamna onLearn full access, da-mi voie sa incep cu asta, e abonamentul prin care poti accesa toate cursurile online onLearn. Da, poti sa le cumperi individual, dar poti sa le iei si pe toate cu costul unei pizza in oras. 

Scriu acest articol pentru ca recent am adaugat 2 lucruri noi in acest abonament, acum ai acolo inregistrarile de la webinariile onLearn dar si acces la “onLearn office hours”.

Acces la webinarii

Cam o data pe luna organizam un webinar pe una dintre temele care ne plac (Excel, Power BI, Google Sheets, etc.). Vorbesc la plural pentru ca (din fericire) e altcineva care se ocupa de promovare, eu trebuie doar sa am grija sa nu o dau in bara dupa ce dau go live. 

Webinariile sunt in general gratuite, accesul insa la inregistrari e de acum doar pentru membri onLearn full access. 

onLearn office hours

Asta e o idee la care ma gandesc inca de la finalul anului trecut. Planul e sa ofer in fiecare saptamana o ora in care sa poti sa vii sa ma intrebi chestii. Nu stiu cine l-a omorat pe Kenedy, dar cred ca stiu destul multe despre Excel, Power BI si alte aplicatii cu linii si coloane. 

Formatul va fi unul de tip sedinta, nu am in plan sa iti livrez vreun curs, vreau doar sa te ajut, daca pot. 

Da, ai ghicit, si aceasta ora e tot pentru cei parte din onLearn full access. Eu zic ca aceste 2 lucruri fac abonamentul mai interesant.