In momentul in care scriu acest articol, am 10232 de notite in Evernote. Liiceanu si Cartarescu, pazea ca vin 🙂
Cum inca sunt la inceput cu acest site, mi-am propus sa vorbesc despre aplicatii care pe mine ma ajuta destul de mult. Am zis sa incep cu Evernote care e locul unde imi arunc cam toate ideile si, in general, informatia nestructurata care alearga prin capul meu.
Despre acest articol
Sunt obisnuit sa scriu despre Excel, si acolo vorbesc mult despre diverse trucuri si vrajitorii. In acest articol insa mi-am propus mai putin sa te invat sa folosesti Evernote, cred ca e o aplicatie foarte intuitiva.
Mi-am propus mai degraba sa iti ofer un “teaser” si sa iti arat modul in care eu o folosesc.
Introducere in Evernote
As putea scrie aici mult si bine, dar hai mai bine sa urmarim un video.
Daca vrei sa ma ajuti sa imi creasca ego-ul lasa-mi un like la acest video si urmareste-ma pe YouTube. 🙂
Pentru ce folosesc Evernote?
Eu folosesc Evernote in general pentru informatia nestructurata pe care vreau sa o “asez” undeva. Nu am incercat sa o folosesc pentru a pune acolo absolut toate fisierele pe care le am, am incercat la un moment dat, dar nu a functionat.
Folosesc insa Evernote in urmatoarele scenarii
- Oricand trebuie sa notez ceva: ca e vorba de un numar de telefon sau o adresa, imi vine mai usor sa deschid telefonul / laptop-ul decat sa imi caut agenda fizica.
- Notite de la sedinte: sunt genul de persoana care e frustrata daca dupa o discutie nu ramanem cu ceva scris, folosesc Evernote pentru a lua notite de la fiecare intalnire.
- Baza de date cu CV-uri: ti-am mai spus despre asta si in acest articol, imi tin toate CV-urile in Evernote.
- Liste de cumparaturi: nevasta-mea rade de mine legat de asta, nu plec la magazine mari fara o lista de cumparaturi in Evernote
- Retete: mie imi place sa mananc, sotiei sa gateasca (mai ales chestii sofisticate), combinatie perfecta 🙂 toate retetele le tinem in Evernote
Dar tu?
As fi tare curios sa stiu tu pentru ce folosesti Evernote, spune-mi si mie in sectiunea de comentarii. De asemenea, daca vrei sa imi sugerezi o alta aplicatie de acest tip, vezi sectiunea de comentarii.
Radu este fondatorul onLearn si autorul majoritatii articolelor de pe acest site. Cand nu scrie sau nu inregistreaza vreun tutorial e in sala de curs sau lucreaza pe proiecte de consultanta ca sa invete lucruri noi.
Pingback: Organizare Evernote: 5 moduri si un bonus - officeninja.ro
Comentariile sunt închise.