Sari la conținut

Imprimare cap de tabel pe fiecare pagina in Excel

  • Excel

Am primit urmatoarea intrebare:

Daca ai un tabel in excel , care se intinde pe mai multe pagini, cum faci sa printeze capul de tabel automat pe fiecare pagina?

O intrebare buna, vezi video-ul de mai jos, iar daca preferi sa citesti, foloseste cu incredere scroll-ul. 

Probabil ca ne referim la un tabel de acest gen:

E clar ca nu imi vor incapea toate cele 269 de randuri pe o pagina fara sa printez microscopic. Cea mai buna varianta e sa printez capul de tabel pe fiecare pagina, ca sa stiu ce reprezinta fiecare coloana.

Page layout

Raspunsul la aceasta problema existentiala se afla in tab-ul de page layout, mai exact pe “strada” print titles.

Dupa ce “deschidem usa” vom vedea urmatoarele optiuni:

Alegem randurile care vrem sa fie imprimate pe fiecare pagina si suntem gata.

Putem sa imprimam si coloanele din stanga, lucru destul de util pentru cazurile in care listam o diagrama Gantt sau ceva asemanator.

Vrei sa inveti Excel?

Pe onLearn.ro gasesti 3 cursuri online despre Excel, atat de nivel basic cat si intermediar. Am acolo si un curs de VBA, daca vrei sa inveti sa faci si putina programare in Excel.

De asemenea, poti si sa te abonezi la lista mea de email si vei primi multe resurse gratuite, inclusiv un test de Excel, ca sa vezi cum stai.

Intrebari?

Daca mai ai si alte intrebari despre printare in Excel, spune-mi si mie in sectiunea de comentarii de mai jos.

PS: nu te incurajez sa listezi acel raport cu 893 de randuri, chiar daca acum stii cum sa imprimi capul de tabel pe fiecare pagina. 🙂

.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de forum a site-ului, te asteptam acolo.

Un comentariu la „Imprimare cap de tabel pe fiecare pagina in Excel”

  1. SALUT! AM UN WORKBOOK CU MAI MULTE SHEET.VREAU SA PRINTEZ INTREGUL WORKBOOK DOAR CU PRIMA PAGINA DIN FIECARE SHEET,SI NU STIU CUM

Comentariile sunt închise.