Sari la conținut

Idei pentru 2020

De obicei lunea aloc cateva ore pentru research si pentru a publica un tutorial pe acest blog sau excelninja.ro. Azi insa e acea zi de luni, prima dupa Craciun si Anul Nou, sunt prea morocanos ca sa imi inregistrez vocea asa ca am zis ca mai bine te intreb ceva. 🙂

Pe ce sa ma concentrez in 2020?

In ultimii ani am scris destul de mult despre Excel, Project, PowerPoint, etc. Nu as vrea sa merg inainte doar din inertie, si, aici am nevoie de ajutorul tau. Spune-mi folosind formularul de mai jos pe ce aplicatii crezi ca ar trebui sa ma concentrez in 2020. 

Eu am facut o lista care nu e exhaustiva, poti sa adaugi linistit(a) nume noi. 

2 click-uri e mult, nu?

Stiu ca iti cer multe cand iti spun sa completezi un formular cu 2 intrebari (dintre care doar una e obligatorie). De aceea, vreau doar sa stii ca dupa ce apesi pe butonul de submit, vei gasi un cod de discount de 19% la cursul meu online despre Excel.

Am pus 19% ca sa fie rotund. 🙂

Cam lunga introducerea, vezi mai jos formularul. 

Mersi, apreciez. Acum intoarce-te la treaba. 🙂

.


Ai o intrebare?

Te asteptam in comunitatea onLearn.

5 comentarii la „Idei pentru 2020”

 1. Multumesc pentru toate informatiile utile. Ma consider un bun utilizator de excel insa de fiecare data cand caut „cum sa…” in excel, prima optiune esti TU

 2. Draga Radu
  Nu exista cuvinte de multumire pentru tot ceea ce faci! Intotdeauna am gasit la tine un raspuns legat de „cum sa”! Ce as putea sa ti recomand? Tine-o tot asa!

  Toate cuvintele de multumire si recunostinta si mai ales un an binecuvantat si fericit iti doresc cu respect si recunostinta!
  Doru V.

 3. La multi ani!
  Multumim foarte mult pentru ajutorul pe care ni-l dai cu ceeace ne transmiti.
  Eu fac parte din categoria celor ,,mai de mult” si gasesc in cursurile tale mult ajutor.

  Multa sanatate si success!

Comentariile sunt închise.