Buna ziua,se poate introduce o formula intr un tabel excel care sa se coreleze cu alte sheeturi si foldere diferite si sa poata avea continuitate in celulele urmatoare?
de exemplu: am doua foldere in care am mai multe excelu ri , fiecare excel cu x sheeturi.eu vreau sa bag o formula intrun excel shhet 1 din folderul 1 care in momentul in care bag manual o valoare in excel shhet 1 din folder 2 sa mi scada automat in excel folder 1 , toate bazandu se pe data.adica daca bag in excel shhet 1 din folder 2 ca azi am scazut 40 de pungi care contin 50 de cuie, el sa mearga in excel shhet 1 folder doi sa mi scada 2000 de cuie(40×50).
Multumesc!
Buna Mihaela
In primul rand sa stii ca nu sunt un mare fan al lucrului cu multe sheet-uri si fisiere diferite. Daca poti incearca sa reduci numarul de tabele in care lucrezi. Mai bine un tabel mare decat 10 mici.
Legat de intrebarea ta, eu inteleg ca vrei sa faci o oarecare sincronizare intre 2 fisiere din foldere diferite. Ai putea sa faci fisierul din folder 2 ca si o oglinda a celui din folder 1. Pui pur si simplu in A1 = A1 din celalalt fisier si tragi in jos si in dreapta pana unde e nevoie. Mai apoi adaugi si un calcul simplu in folder 2 care sa iti faca acea inmultire.
Sper ca am inteles bine, obosit. 🙂