Sari la conținut

Formatare conditionata in Excel


Daca esti abonat la newsletter-ul excelninja.ro probabil ca stii ca lucrez la un curs online. In ultimele zile am avut destul de mult spor si am inregistrat o mare parte din acest curs. Saptamana asta vreau sa iti dau gratuit acces la una dintre sesiuni, cea despre formatare conditionala.

Formatare conditionala in Excel

Formatare conditionata Excel = ?

Optiunile de formatare conditionala in Excel te ajuta sa observi lucruri care sunt importante sau care iti scapa in Excel prin schimbarea formatarii. Un exemplu simplu ar fi ca Excel sa coloreze automat valorile care sunt mai mici decat 0 pe o coloana.

Intr-un fel functioneaza ca si sotia care imi atrage atentia ca (iar) am uitat sa dau cu aspiratorul pe sub pat sau prin colturi.

Video

Cursul pe care l-am facut este in format video, asa ca te invit sa urmaresti ultima productie blockbuster a „uzinei” de Excel-uri din Oradea. 🙂

Curs Excel Online

Dupa cum probabil ca ti-ai dat seama, acest video este extras dintr-un curs mai vechi despre Excel. Nu pot spune ca sunt incantat despre calitatea audio si de productie, de asta am lansat un nou curs, MS Excel Extended. Daca acest video ti s-a parut util, cu siguranta Extended vs fi si mai mult.

Formatare conditionata Excel – rand intreg

In cazul in care ai vrea sa se inroseasca tot randul daca e indeplinita conditia, vezi acest articol.

Formatare conditionata pe un rand intreg

Accent pe video

Nu stiu daca ai observat dar in ultima vreme m-am concentrat destul de mult pe continut video. In ultima luna am adaugat in fiecare saptamana cate un video nou. Daca ai ratat vreunul, le poti vedea pe toate pe canalul de YouTube.


.

2 comentarii la „Formatare conditionata in Excel”

  1. Pingback: Formatare conditionala pe un rand intreg | excelninja.ro

  2. Pingback: Quick analysis – analiza rapida in Excel | | excelninja.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *