Sari la conținut

Cursuri MS Project

Task-uri in MS Project

Daca munca noastra este legata de planificarea activitatilor si a resurselor, MS Project e o aplicatie de luat in calcul.

Desi multi dintre noi stim destul de bine sa dezvoltam modele in Excel pentru a urmari progresul unui proiect, acestea devin complicate si usor instabile.

MS Project e o unealta facuta special pentru planificare, cu un set robust de facilitati care ne permite sa fim mai eficienti si sa pierdem mai putin timp formatand celule si reparand formule.

Proces de invatare

Un curs despre MS Project punctual are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

  1. Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
  2. Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
  3. Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
  4. Sesiune de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
  5. Informatii constante: participantii se pot abona la platforma officeninja.ro pentru a primi informatii noi despre MS Project.

Module

Cursurile pe care le organizam sunt foarte adaptate pe nevoile participantilor, pornim insa de la urmatoarele module.

  • Introducere in MS Project (4 ore)
  • MS Project Intermediar (8 ore)
  • MS Project Extended (16 ore)

Cere o oferta!

Clienti

Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu organizatii care investesc mult in angajatii lor. O parte dintre acestea le puteti vedea mai jos.

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti.

Cere o oferta!