Sari la conținut

Cursuri Power BI

curs online Power BI

Power BI este una dintre cele mai capabile unelte de vizualizare a datelor si analiza.

Daca Pivot-urile in Excel ne pot aduce perspective interesante asupra datelor noastre, Power BI duce lucrurile la urmatorul nivel cu legaturi intre tabele, calcule complexe dar cu o bogata colectie de vizualizari.

Proces de invatare

Un curs punctual despre Power BI are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

  • Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
  • Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
  • Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
  • Sesiune de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
  • Informatii constante: participantii se pot abona la platforma onlearn.ro pentru a primi informatii noi despre Power BI.

Module

Cursurile pe care le organizam sunt foarte adaptate pe nevoile participantilor, pornim insa de la urmatoarele module.

  • Introducere in Power BI (8 ore)
  • Power BI – nivel intermediar (16 ore)

Cere o oferta!

Clienti

Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu organizatii care investesc mult in angajatii lor. O parte dintre acestea le puteti vedea mai jos.

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti.

Cere o oferta!