Sari la conținut

Cursuri Google Workspace

Google Workspace reprezinta alternativa Google la suita MS Office. Google Sheets, Documents si Slides tin locul mai cunoscutelor Excel, Word si PowerPoint.

Desi cu facilitati generale mai reduse decat solutiile Microsoft, Workspace compenseaza atat prin optiunile de colaborare pe care le ofera cat si prin faptul ca ne poate da posibilitatea de a lucra de pe orice device, telefon, tableta.

Proces de invatare

Un curs despre G Suite punctual are o eficienta limitata. Sunt multe informatii nou pe care la aflam, si pe care le si uitam in relativ scurt timp. De aceea, noi nu vrem doar sa le aratam participantilor cateva trucuri, vrei sa ii ghidam in cadrul unui proces de invatare care are urmatoarele etape:

  1. Evaluare initiala: inainte de a incepe cursul vrem sa intelegem cat mai bine atat nivelul participantilor, dar si nevoile acestora.
  2. Cursul propriu zis: in care ne axam pe acele lucruri care ne ajuta cel mai mult in viata de zi cu zi.
  3. Suport de curs: care contine in format video toate informatiile prezentate in curs.
  4. Sesiune de follow-up: pe care o planificam de cele mai multe ori la cateva saptamani dupa cursul propriu zis si in care nu punem accent pe informatie noua ci ne axam pe intrebari si practica.
  5. Informatii constante: participantii se pot abona la platforma officeninja.ro si excelninja.ro pentru a primi informatii noi despre G Suite.

Module

Cursurile pe care le organizam sunt foarte adaptate pe nevoile participantilor, pornim insa de la urmatoarele module.

  • Google Apps Overview (8 ore)
  • Google Docs Intermediar (4 ore)
  • Google Sheets Introducere (4 ore)
  • Google Sheets Intermediar (8 ore)

Cere o oferta!

Clienti

Ne bucuram ca am avut sansa sa colaboram cu organizatii care investesc mult in angajatii lor. O parte dintre acestea le puteti vedea mai jos.

Locatii

Majoritatea cursurilor de pana acum le-am organizat in Transilvania din motive ce tin de transport, mai exact in Oradea, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Brasov. Am avut numeroase cursuri si in Bucuresti.