Sari la conținut

Curs Excel Cluj-Napoca

Daca ti-ai dat seama ca acum ar fi momentul sa te pui la punct cu Excel-ul, am o veste buna pentru tine: in 22 Februarie 2020 te invit la un curs de nivel intermediar ce va avea loc in Cluj.

Fiindca stiu ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, am condensat in 8 ore de curs cele mai relevante lucruri pe care trebuie sa le stii despre Excel.

De ce sa inveti Excel?

Raspunsul meu la aceasta intrebare e unul putin mai ciudat:

Ca sa lucrezi mai putin in Excel.

Atunci cand nu stii sa utilizezi acest program ai toate sansele sa pierzi mult timp si sa te stoarca de energie. Stai cateva ore sa prelucrezi un tabel care nu ar trebui sa iti ia mai mult de 5 minute. Vreau sa te ajut sa nu te mai lupti cu Excel-ul ci sa il folosesti.

Nivelul cursului

Cursul este unul de nivel intermediar.

Radu, ce inseamna asta mai concret? Cum imi pot da seama daca e pentru mine?

Acest curs e pentru tine daca lucrezi relativ frecvent in Excel, lucrezi cu tabele si filtre si te descurci si cu functii simple.

Acest curs nu e pentru tine daca nu ai mai deschis niciodata Excel-ul nici daca stii ce face aproape orice buton din Excel si te astepti sa abordam notiuni mai avansate de genul VBA sau Power Query.

Ce vei invata?

La modul cat mai concret, in acest curs vei invata urmatoarele:

 • Filtrari si sortari avansate
 • Totul despre imprimare in Excel
 • Formatare conditionata
 • Validarea datelor
 • Text to columns
 • Flash fill
 • Grafice in Excel
 • Pivot Table
 • Functii aritmetice simple
 • Functii de cautare (VLOOKUP, XLOOKUP)
 • Functii logice (IF)

Locatie / program

Ne vom vedea la hotel Transilvania, incepem la 09:00, terminam la 17:00.

Costuri

Costul de inregistrare pentru o persoana este de 297 Lei (TVA inclus). Se aplica urmatoarele discount-uri:

 • Early bird: 10% reducere pentru inregistrare pana in 9 Februarie
 • Grup de 2 persoane: reducere 10% pentru fiecare persoana
 • Grup de 3 persoane: reducere 15% pentru fiecare persoana
 • Grup de 5+ persoane: reducere 20% pentru fiecare persoana

* reducerile se cumuleaza.

Un curs despre Excel in care nu lucrezi efectiv este foarte putin relevant. De aceea, e important sa vii la curs cu un laptop care ruleaza o versiune de Office mai noua de 2007. In cazul in care nu ai un laptop si nici un poti imprumuta unul, iti pot eu inchiria unul, cu un cost de 30 Lei + TVA.

Inclus in pret

In urma participarii vei primi urmatoarele:

 • Pauze de cafea
 • Diploma de participare
 • Suport de curs in format electronic
 • Acces gratuit la MS Excel Extended – curs online despre Excel in valoare de 149 Lei.

Trainer

radu-popa-150

Daca urmaresti acest site probabil ca ma cunosti destul de bine. Daca nu, da-mi voie sa iti spun cateva cuvinte despre mine.

Radu Popa ma numesc si lucrez de peste 8 ani in domeniul resurselor umane, ca si formator si recruiter. Desi acum sunt pe cont propriu, am lucrat atat in firme mici, conduse antreprenorial, cat si in multinationale, cu multe procese si sisteme.

Am avut placerea sa livrez cursuri de Excel pentru clienti atat din Oradea cat si din Cluj si Timisoara, o parte dintre ei ii poti vedea mai jos.

Clienti

De-a lungul timpului am acumulat peste 2000 de ore de training despre Excel. Interactionez anual cu peste 200.000 de persoane prin intermediul acestui site si a canalului de YouTube.

Testimoniale

Cateva impresii culese de la persoane care au participat la acest curs:

Pentru cineva care are un nivel minim de cunoștințe în excel acest curs a fost foarte util, am învățat multe trucuri pentru a ne ușura task-urile.” – Rodica, Back Office Operator

Super! Excelent! De mult căutam un astfel de curs, foarte bine structurat, foarte la obiect, explicat pas cu pas, fără Arderea Etapelor! Vă mulțumesc din suflet, a fost o șansă extraordinară să particip la acest curs.” – Madalina, Persoana Fizica Autorizata

De foarte mare ajutor, m-a ajutat nu doar să folosesc excel, ci și cum să îmi organizez gândurile/task-urile mental. S-a pus accentul pe micile detalii care făceau diferența, pe care înainte le ignoram, apăsam “X” și mergeam mai departe. Consider că acest curs îmi va fi de mare folos pe viitor.” – Andrei, Recruiter

A fost un curs foarte folositor, trainerul bine pregătit, îmi pare bine ca am participat la acest curs.” – Tibor, Manager

Intrebari frecvente

Vom avea si exercitii in acest curs?

Cursul e axat pe exercitii si exemple practice. De aceea e foarte important sa vii la curs cu laptop-ul la tine dar si cu multe intrebari.

Daca suntem mai multe persoane dintr-o companie, poti organiza un curs doar pentru noi?

Raspunsul meu este da, un curs in companie are multe avantaje, probabil cel mai important este ca imi permite sa adaptez continutul pentru a ma plia pe nevoile clientului.

Mai multe informatii

Ai o intrebare? poti sa imi scrii pe pagina de contact de pe site, pe pagina de Facebook sau poti sa ma suni pe numarul 0740-135607.