Sari la conținut

Aprobari in Smartsheet

  • Diverse

In ultimele 2 saptamani m-am jucat mai mult cu Smartsheet. Din tot ce stie sa faca cel mai mult m-a impresionat zona de automatizare / workflows. In acest articol vreau sa iti arat cum poti automatiza un proces de aprobare cu Smartsheet.

Radu, ce e Smartsheet?

E o aplicatie web, un fel de struto-camila intre Excel, Project Google Sheets cu putin email marketing presarat pe deasupra.

Aprobari in Smartsheet

In video-ul de mai jos poti vedea cum am creat un sistem functional de aprobari in mai putin de 5 minute. Da, stiu ca video-ul are aproape 7 minute, dar acolo e si timpul in care am testat sa vedem daca functioneaza.

Nu doar aprobari

Eu in video-ul de mai sus am vorbit doar despre partea de aprobari, pe care eu o consider cea mai “sexy”. Poti face mult mai multe lucruri cu Smartsheet. Imaginea de mai jos iti poate da cateva idei.

Aprobari in Excel

Am postat anul trecut un articol pe excelninja.ro despre un fisier de aprobari in Excel. Desi poti face treaba si cu acel Excel de acolo, eu cred ca nu se compara cu ceea ce am creat in Smartsheet in 5 minute.

Aprobari in Excel (fisier inclus)

Nu era in plan, dar

Articolul asta nu era in plan. Am profitat insa de faptul ca un curs care era planificat pe azi a fost amanat pe anul viitor si mi-am facut de cap. Ce e drept ca a fost un factor motivational faptul ca in 11 zile expira perioada de trial. 🙂

Da, Smartsheet e pe bani, la ce stie sa faca cred ca isi merita minim cei 13$ / luna pentru varianta cea mai basic.