Sari la conținut

Aplicatii management de proiect: Basecamp

  • Excel

Cand lucrezi singur multe lucruri sunt foarte simple. De exemplu, comunicarea dintre mine si Radu merge de obicei foarte bine, nu am nevoie de aplicatii de management de proiect pentru asta.

Cand lucrezi insa in echipe, poate pe un proiect, probabil ca ai vazut ce inseamna comunicarea prin email, telefon, whatsapp, sms, etc cu toata lumea din echipa.

Asta fara sa mai iei in calcul toate documentele pe care le creezi si la care vrei ca toata lumea sa aiba acces.

Evident ca unii nu au vazut email-ul, altii nu folosesc whatsapp, iar altii nu au vazut ultima versiune a documentului. Rezultatul: pierdem vremea, facem asa cum am decis sa nu facem.

Aplicatii management de proiect

Dupa cum apar ciupercile dupa ploaie, tot asa au aparut si aplicatiile online de management de proiect care ar vrea sa ne rezolve problema descrisa mai sus.

Ploaia fiind aparitia internetului.

Competitia e atat de mare incat te-ar costa aproape 65 de lei / click pentru a promova o aplicatie noua in momentul de fata. Da, am scris bine, 65 lei, daca nu ma crezi vezi mai jos.

aplicatii management proiect concurenta

Asta daca te intrebai de unde are Google atatia bani.

Basecamp

Basecamp e una dintre aceste “ciuperci” despre care iti vorbeam mai sus.

Am facut un video in care ma plimb putin prin aceasta aplicatie. Te invit sa il urmaresti, cine stie, poate il incerci si compania ta.

Un singur loc

Ideea de a avea toate lucrurile de care ai nevoie intr-un singur loc suna bine. Asta vrea sa ne “vanda” Basecamp.

Aplicatii management de proiect basecamp 1

Facut pentru echipe

Desi cred ca ar putea sa te ajute si pentru organizarea proprie, tine cont ca Basecamp nu e o unealta de task management. E facut pentru echipe si nu pentru “lupi singuratici”.

Aplicatii management proiect basecamp2

Radu, dar tu nu lucrezi singur, ce treaba ai cu Basecamp?

Lucrez foarte mult pe cont propriu, asta e partea usoara. In activitatile de voluntariat pe care le am folosesc cat de mult Basecamp, asta e partea mai grea.

Simplitate

Vei gasi multe aplicatii care la fiecare 3 luni adauga functionalitati noi. Basecamp nu e una dintre ele, concentrarea lor maxima e pe reducerea numarului de “butoane” pe cat posibil.

Probabil de asta au ajuns la un produs care nu te sperie atunci cand il vezi prima data. Mie cel putin mi s-a parut simplu si usor de folosit.

Update: reducere 50$

La cateva luni dupa ce am publicat acest articol, Basecamp m-a anuntat ca pornesc un program de afiliere. Pe scurt, daca te inregistrezi folosind link-ul de mai jos, tu primesti o reducere de 50$ iar eu primesc 50$. Win – win, nu?

https://3.basecamp.com/r/cnpj5

Pareri, sugestii?

Ce parere ai despre aceasta unealta? la ce alte aplicatii ar mai trebui sa fac un review? spune-mi in sectiunea de comentarii.

.

Daca ai ajuns pana aici cautand sectiunea de comentarii, sa stii ca aceasta nu exista :). Poti insa ca sa ne pui intrebari in partea de forum a site-ului, te asteptam acolo.

Un comentariu la „Aplicatii management de proiect: Basecamp”

  1. Pingback: Aplicatii management de proiect: Asana - officeninja.ro

Comentariile sunt închise.